baner low

گواهینامه HACCP

گواهینامه HACCP

گواهینامه HACCP

HACCP یا هسپ ویا اچ ای سی سی پی باعنوان سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی تهیه و تدوین شدکه امروزه ایزو 22000 جایگزین HACCP شده ودیگر عملا هسپ کاربردی ندارد و استاندارد 22000 جایگزینش شده است.

هدف از تدوین HACCP بعنوان یک روش اجرایی ارتقا سطح بهداشت محیط و ایمنی مواد غذایی درسطح کارگاهها و کارخانجات تولید و تهیه و فراوری مواد غذایی میباشدتا محصولات تولید شدشان دارای ایمنی کافی جهت مصرف باشد. استاندارد HACCP و دامنه کاربردش شامل کلیه فعالیتهای کارکنان، محصولات و خدمات کلیه واحدهاست.

HACCP مدیران رامجاب میکندتا گروهی ازکارشناسان راکه میتوانند انواع مخاطرات ، نقاط کنترل بحرانی (CCP) و حدود بحرانی بجهت هرکدام از مراحل کار تولید و عرضه راشناسایی کنند و اطلاعات کافی درمورد آنهارا  دارا میباشند رابکار گیرنداین تیم دارای یک مدیر و یک گزارشگر جهت ثبت هرنوع تصمیم اتخاذ شده میباشد. هسپ تمامی موارد ایمنی و جوانب راهمچون حفظ محیط بهداشتی مناسب ، تولید ، جابه جایی و فراهم آوری محصولات نهایی و مواد غذایی بابت مصرف انسانی درسرتاسر زنجیره مواد غذایی درنظر میگیرد. هنگام انتخاب ويا ايجاد برنامه هاي پيش نياز، سازمان بايد اطلاعات مناسب (مانند الزامات قانوني و مقررات، الزامات مشتري ، راهنماها برسميت شناخته شده ، اصول كلي و آئين كارهاي كميسيون كدكس مواد غذايي، استانداردهاي ملي، بين المللي يا بخشي ) رامورد توجه قرار داده و آنها رابه كار گيرد.

HACCP سازمان رامجاب میکندتا هدف مصرف و نحوه استفادش بایدبر اساس مصارف قابل انتظار محصول بوسیله مصرف کننده نهایی باشد. هسپ تمامی گروه های آسیب پذیر اجتماع مانند نوزادان ، کودکان ، زنان باردار ، سالمندان و بیماران رامد نظر گرفته و مورد توجه قرار میدهد و تمامی اقشار جامعه رادر نظر میگیرد.
هسپ خطرات احتمالی ایمنی رابررسی میکند مثلا سازمان ها و مراکز توزیع و بسته بندی غذا میتوانند محلهای مناسبی بجهت زندگی بعضی ازآفت ها ازجمله سوسک ، موریانه ، مورچه ، قارچها و کپکها باشند. بعضی ازاین آفتها میتوانندبرای غذاها و عملیات فرآوری غذاها خطرات بهداشتی ایجاد نمایند. بنابراین زمانیکه آفتها درون سازمان دیده شوند کنترلشان امری ضروری میباشد. قبل شناسایی و ارزیابی مخاطرات ، لازمست که عملیات فرآوری محصول بدقت شناسایی شده و نمودار جریان تولیدکه برپایه ی برنامه های HACCP مشخص گردد. خطر عبارتست ازعوامل بیولوژیکی ، فیزیکی و شیمیایی ویا حالتی خاص ازغذا که جهت مصرف کننده زیان آور و درنتیجه غیر قابل پذیرش باشد. HACCP بایدبرای هرکدام ازمخاطرات انتخاب شده، راههای پیشگیری ازوقوع آنهارا ارائه نمایند.
 امروزه میتوان ازبین روشهای گوناگون ، ازراهبردی مناسب بجهت کنترل آفتها بهره گرفت . بعضی مواقع اجرای یک روش کنترل غیر شیمیایی میتواندبه اندازه روش های شیمیایی راحت و موثر باشد.
هسپ ویا HACCP امروزه دیگر توصیه نمیشودو سازمانهای متقاضی اشتباها درخواست HACCP رابه جای ایزو 22000 دارند و شرکتها و مراجع صادر کننده ایزو معتبربه سازمانها میگویندکه ایزو 22000 رابگیرند.

گروه بین المللی ثبت و ارتقاء برند سامان کاران ، باسابقه درخشان و باوجود مشاورین باتجربه آماده هرگونه مشاوره و اطلاع رسانی بمتقاضیان محترم میباشد. خدمات مشاوره مرکز کاملا رایگان بوده و شما متقاضی عزیز تنها بایک تماس میتوانید اطلاعات لازم رادر حوزه انواع گواهینامه ایزو, HSE , IMS , CE , گرید و رتبه پیمانکاری , گرید و رتبه انفورماتیک و گواهینامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران و انواع گواهینامه ملی و بین المللی کسب نمایید.

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید
  • تهران - جنت آباد - بلوار مجاهد کبیر - کوچه بنفشه 11 - پلاک 108 - طبقه سوم - واحد 8
  • 44810270- 021
  • 9691207- 0921
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیغام

  ایمیل ارسال نشد !   Your email has been sent.
بالا