baner low

گواهینامه ایزو 22000

 ایزو 22000

گواهینامه ایزو 22000

گواهینامه ایزو 22000 باعنوان سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی مختص شرکتهایی میباشدکه میخواهند درون مناقصات شرکت کنند ویا صادرات انجام دهند و جهت تبلیغات و رقابت و حتی چشم و همچشمی و جلب مشتری بخواهند گواهینامه ایزو بگیرند و البته مختص شرکتهای فعال درحوزه مواد غذایی میباشد. قبلا گواهینامه HACCP یا اچ ای سی سی پی ویا هسپ بعنوان سیستم مدیریت صنایع غذایی مطرح بود وجهت سازمانها کاربرد داشت اما بعدا ایزو 22000 بعنوان سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی ضعفهای درون HACCP رابرطرف کند و باعنوان ایزو 22000 تهیه و تدوین و ارائه گردید.

گواهی نامه ایزو 22000 نشانگر اینست سازمان درراستای ایمنی مواد غذایی گام برمیدارد و عواقب غذای ناایمن میتواند جدی باشد و استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی یاهمان ایزو 22000 کمک میکندبه سازمانها درشناسایی و کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی . ازآنجاکه بسیاری ازانواع محصولات غذایی امروزی بسیار مورد صادرات قرار میگیرد و صادرات مواد غذایی رواج زیادی یافته ودر زمینه مواد غذایی بسیار صادرات انجام میشود ، جهت اطمینان بابت ایمنی زنجیره تأمین مواد غذایی جهانی ، نیازبه استانداردهای بین المللی هست. ایزو 22000 الزامات مربوطه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی راتعیین میکند و گواهی اینست سازمان درراستای فعالیتش ایمنی مواد غذایی رانیز مدنظر قرار داده و مشتری باخیال راحت میتواند ازآن استفاده کند.و این نشان میدهدکه یک سازمان جهت نشان دادن توانایی خوددر کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی بمنظور اطمینان ایمنی مواد غذایی ، چه کاری بایست انجام دهد این میتواند توسط هرسازمانی صرف نظر ازاندازه یا موقعیتش درحوزه زنجیره غذایی مورد استفاده قرار گیرد و سازمانهای فعال حوزه غذایی فرای کوچکی ویا گستردگی و موقعیتشان نیازمند گواهی ایزو 22000 هستند.

گواهی ایزو 22000 الزامات مشترک بسیاری داردبا ایزو 9001 سیستم مدیریت کیفیت و دراستای کیفیتش نیاز داردبه سیستم مدیریت کیفیت و پیاده سازی ایزو 9001 درسازمانش بهمین دلیل بهترست قبل ویا بطور همزمان دو سیستم ایزو 22000 مدیریت ایمنی صنایع غذایی و ایزو 9001 سیستم مدیریت کیفیت رادرون سازمانش طراحی و پیاده سازی کند.

استاندارد ایزو 22000 جای HACCP راگرفته بااین وجود بسیاری شرکتها درخواست هسپ رامیکنند وبرخی مراجع نیزبه اصرار خودسازمان آنرا صادر میکنندکه بایستی شرکتهای متقاضی بدانند گواهی نامه هسپ کاربردی ندارد وباید ایزو 22000 رابگیرندکه بهره وری و کاربردی بیشتری دارد. توصیه مراجع صادر کننده گواهی ایزو آگاه برروی اخذ گواهی ایزو 22000 میباشد.
طراحی و پیاده سازی استاندارد 22000 مزایای زیادی دارد ازجمله جلب مشتری بواسطه اطمینان بابت استفاده مواد غذایی سالم و ایمن ، حصول اطمینان از ایمنی و سلامت مواد غذایی ، کاهش بیماری ها و مسمومیت های ناشی از مواد غذایی،  کیفیت بهتر و امن تر شغل در صنعت مواد غذایی ، استفاده بهتر از منابع ،  اعتبار سنجی کارآمد و مستندات ،  بهبود تکنیک ها و روش ها ، افزایش سود ، افزایش پتانسیل برای رشد و توسعه اقتصادی

گروه بین المللی ثبت و ارتقاء برند سامان کاران ، باسابقه درخشان و باوجود مشاورین باتجربه آماده هرگونه مشاوره و اطلاع رسانی بمتقاضیان محترم میباشد. خدمات مشاوره مرکز کاملا رایگان بوده و شما متقاضی عزیز تنها بایک تماس میتوانید اطلاعات لازم رادر حوزه انواع گواهینامه ایزو, HSE , IMS , CE , گرید و رتبه پیمانکاری , گرید و رتبه انفورماتیک و گواهینامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران و انواع گواهینامه ملی و بین المللی کسب نمایید.

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
  • تهران - جنت آباد - بلوار مجاهد کبیر - کوچه بنفشه 11 - پلاک 108 - طبقه سوم - واحد 8
  • 44810270- 021
  • 9691207- 0921
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیغام

  ایمیل ارسال نشد !   Your email has been sent.
بالا